Reset Password

House in Kappeln with Pool, Washing machine (528618)

18 People|7 Bedrooms|

Property Description

Interior

Indbydende Skanlux aktivitets-sommerhus beliggende godt 900 m fra sandstranden ved Ostsee Resort Olpenitz. Huset er indrettet med moderne møblering og faciliteter, som gør det perfekt til familieferien.

Huset har en pool-afdeling, som indeholder både stor swimmingpool, vandrutschebane, stort indbygget spabad og sauna med plads til 4-6 personer. Swimmingpoolen er på 18m² og med vandrutschebane til børnene. Poolen har også modstrømsanlæg, så hele ugen kan I forbedre konditionen med daglige svømmeture kombineret med ren afslapning i spabadet og saunaen, som også befinder sig i pool-rummet.

Huset er yderst rummeligt og veldimensioneret og bygget op omkring to separate soveafdelinger. Hver afdeling har et badeværelse, ligesom der findes et ekstra badeværelse i forbindelse med poolafdelingen. Hele huset har gulvvarme.

Spise/opholdsrum er smagfuldt indrettet med stereoanlæg med cd-afspiller, fladskærms-tv, dvd-afspiller, høj barnestol, sofaafdeling og brændeovn. Huset har 7 soveværelser. Derudover rummelig sovehems. Køkkenet er udstyret med bl.a. 2 komfurer, 2 ovne, 2 kaffemaskiner og 2 opvaskemaskiner.

I aktivitetsrummet kan både voksne og børn hygge sig med billard, bordtennis, dart, PS4 og bordfodbold. Den hyggelige bar med køleskab indbyder til en lille tår i pausen mellem aktiviteterne eller, når børnene er lagt i seng.

På grunden, der omkranser huset, er der tænkt på de mindste gæster med gynge og sandkasse. Der er også en havetrampolin, som små og store kan boltre sig på. (Brug af denne sker på eget ansvar/forsikring). Terrasserne, hvoraf 16 m² er overdækket, er udstyret med havemøbler og grill.

Da huset er del af serie med flere identiske huse, kan indretningen variere.

På grund af husets størrelse afviger prisen på depositum fra den normale listepris. Afregning af forbrug, rengøring og depositum betales kontant på stedet.

***Der opføres stadigt nogle huse i området. Derfor kan der lejlighedsvis forekomme byggegener.***

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

1 living room: Wood-burning stove, stereo set with CD player, DVD player, TV, satellite dish, high chair

7 bedroom: (1DB)+(1DB)+(2S)+(2S)+(2S)+(2S)+(2S), cot

1 mezzanine: (4E)

kitchen area: Electric cooker, fridge-freezer, microwave oven, cooker hood, coffee maker, dish washer, washing machine, dryer

Bath/WC: WC, wash basin, shower cubicle, underfloor heating, sauna

2xBath/WC: WC, wash basin, shower cubicle, underfloor heating

activities: Table tennis, billiards, table football, darts

and: Terrace, covered terrace, whirlpool and swimming pool, gas fyrnace, playground items, garden grill, natural plot, modern furnishings, holiday home area, non-smoking house

Deposit: EUR 600
The key collection location may be different to the apartments address

* Restrictions
* Not accepted: Parties,Smokers

* Security deposit: subject to dates

* Extra cost (optional):
Cleaning during stay – 230.00 EUR – Single payment

* Extra cost already included:
Cleaning included in the price

* Extra cost not included:
Deposit (will be refunded after optional local charges have been deducted) – 600.00 EUR – Single payment
Heating – 1.25 EUR – Per consumption
Electricity – 0.40 EUR – Per consumption
Water – 6.50 EUR – Per consumption

Activity location

VRBO

VRBO is part of the HomeAway family, the world’s most comprehensive, trusted source for vacation rentals. We help families and friends find the perfect accommodations to enjoy their dream vacations together.

Nearby Simliar Size Properties