Reset Password

House 1.4 km from the center of Grömitz with Internet, Washing machine (277207)

6 People|3 Bedrooms|

Property Description

Interior

Dette sommerhus bygget i 2011ligger i OstseeStrandpark Grömitz, som er et hyggeligt ferieområde beliggende ca. 250 m fra en dejlig sandstrand med kort afstand til fods eller på cykel til byens centrum. Panoramavinduerne, den moderne møblering i skandinavisk design og lyse trævægge og skråvægge giver huset en lys og indbydende atmosfære.

Der er i alt tre soveværelser i huset, to med dobbeltseng og et med enkeltsenge. Derudover er der også tænkt på de yngste gæster, da der både er barneseng og højstol. Stuen ligger i åben forbindelse med køkkenet, der bl.a. har mikroovn og opvaskemaskine. Her kan I gøre jer det behageligt i stuen, der har brændeovn, DVD-afspiller og satellit-tv eller sætte jer til rette med en god bog eller en spændende film. Nyd jeres ferie i fulde drag og glem hveragens stress og jag. Efter en lang tur i den flotte natur kan I slutte dagen af med et afslappende dyp i husets eget spabad eller blive gennemvarmet i saunaen. Solariet sørger hele året rundt for en dejlig feriekulør. Der er desuden kombineret vaskemaskine og tørretumbler.

Huset ligger på en stor naturgrund og fra stuen er der udgang til den store, delvist overdækkede terrasse, der indbyder til afslapning med f.eks. solbadning eller en hyggelig grillaften sammen med familien.

Grömitz sikrer jer gode rammer for en god ferie med en dejlig strand, en atraktiv strandpromenade med kunstværker og flotte haver samt den moderne lystbådehavn. I har også mulighed for at få kurser i windsurfing, sejlads og diverse sejlercertifikater. På strandpromenaden er der også en maritim legeplads til børnene. Uanset hvornår I besøger Grömitz, venter der jer en flot natur, skønne restauranter og caféer samt talrige kultur- og fritidsoplevelser. Udover den attraktive, kilometerlange strand ligger der i nærheden af ferieparken også en klatrepark, minigolf, en skateboardplads samt en familierestaurant og en bager, der har åbent i sommerhalvåret. Andre mulige fritidsaktiviteter i området er rideture på stranden eller et besøg i badelandet ”Grömitzer Welle“. For golfinteresserede er der også flere muligheder for at holde niveuaet ved lige. Der er er både 9- og 18-hullers golfbaner i Grömitz og andre baner i området. I kan evt. købe den såkaldte golfpakke, der giver jer adgang til forskellige golfbaner i nærheden af Grömitz. I sommer-højsæsonen er Lensterstrand et livligt område, som henvender sig til en bred målgruppe.

I kan få yderligere infomation i turistbureauet i byen. Internetadgang mod gebyr.

1 living room: Wood-burning stove, stereo set with CD player, DVD player, internet for payment, TV, satellite dish, high chair

3 bedroom: (1DB)+(1DB)+(2S), cot, solarium

kitchen: Electric cooker, fridge w/freezer compartment, microwave oven, cooker hood, coffee maker, dish washer, tumble dryer

Bath/WC: Washing machine, WC, wash basin, shower cubicle, underfloor heating, sauna

and: Terrace, covered terrace, whirlpool, central heating, garden 519 m2, modern furnishings, holiday home area, non-smoking house
The key collection location may be different to the apartments address

* Restrictions
* Not accepted: Parties,Smokers

* Security deposit: subject to dates

* Extra cost (optional):
Cleaning during stay – 75.00 EUR – Single payment

* Extra cost already included:
Cleaning included in the price

* Extra cost not included:
Tourist tax – 2.80 EUR – Per person and night
Deposit (will be refunded after optional local charges have been deducted) – 150.00 EUR – Single payment
Heating – 0.90 EUR – Per consumption
Electricity – 0.40 EUR – Per consumption
Water – 5.50 EUR – Per consumption

Activity location

VRBO

VRBO is part of the HomeAway family, the world’s most comprehensive, trusted source for vacation rentals. We help families and friends find the perfect accommodations to enjoy their dream vacations together.

Nearby Simliar Size Properties